dinsdag 6 juni 2017

Een andere wending

Lieve jij,

Al een hele tijd niets gedaan met deze blog...
Begin 2016 was het laatste bericht...
Want tja, toen kwam er een omslag in mijn leven.
In december 2015 kwam ik tot het inzicht dat het leven dat ik leefde helemaal niet goed voelde voor mij. Al een hele poos voelde ik dat ik niet blij was, niet leefde vanuit liefde en energie, maar eigenlijk aan het overleven was. Maar ik kon er de vinger niet op leggen, wat was er mis dan?
Ineens werd me helder, op een avond met familie, dat ik niet meer leefde in verbinding met mezelf. En daarmee ook niet meer in verbinding met mijn partner, mijn werk en alle dingen in mijn dagelijkse leven.
Dat was het begin van een proces van bewustwording, van kijken naar mezelf, naar ontdekken wie ik ben en wat ik fijn vind in het leven. Een pittig proces, waar ik nog steeds volop in zit.
Een zoektocht op zoek naar mezelf...

Om het hele proces te beschrijven zou ik maanden bezig zijn. Dat ga ik hier dan ook niet doen.
Wat ik wel graag wil delen in deze blog zijn mijn momenten van struggles, momenten van groei, momenten van inzicht, maar ook van het moeilijk hebben.
Ik schrijf het in eerste instantie voor mezelf, om mijn inzicten en steunende gedachten te kunnen teruglezen op momenten dat ik het moeilijk heb. Maar ook voor jou, als je zoekende bent naar jezelf, worstelt met wie jij bent en dingen herkent in mijn verhaal.
Wat dit is mijn verhaal. En niet meer dan een verhaal, het is geen waarheid, geen wetenschappelijk bewijs en niets vastgelegd. Dit is mijn verhaal, hoe ik het zie en wat ik ervaar in mijn leven op dot moment in mijn proces van bewustwording.
Wat voor mij werkt en wat mij helpt. Neem daarvan mee wat je wilt en laat gaan wat niet bij jou past.

Eigenlijk past de naam van de blog ook wel bij dit stuk. Ik ben op zoek naar mijn thuis, naar wie ik ben en waar mijn thuis is. Thuis in mijn hart, thuis in mijn leven.


Lieve groetjes Tamara

Geen opmerkingen:

Een reactie posten